неделя, 23 юни 2019 г.

Шал от мохер с ръкави



Такъв модел е по-добре да се привърже от мохер, тъй като преждата от мохер има дълги пухкави влакна, а изработените от него продукти са много ефирни, леки и топли. Идеален за студено време. Ръкавите за шал не са трудни, предната повърхност и сбруята. Въз основа на италиански мохер и игли за плетене 3 мм.


Започваме плетене от маншета, за тази цел поставяме 40 бримки на игли за плетене на трикотаж, разпределяме по 10 бримки на всяка от 4 игли за плетене и плетаме 1х1 височина на маншета с еластична лента (височината може да бъде всяка, която харесвате).

На моя модел височината на маншета е 8 cm.

В последния ред след всеки цикъл направете нос и отидете на кръговите игли. По този начин, иглите остават два пъти повече примки - 80. След това разпределете примките, както следва, 32 точки. - отвътре навън, 16 домашни любимци. лица. за сбруя, и още 32 точки. МФ. , 2 ред - 32 домашни любимци. лица, 16 домашни любимци. izn, 32 домашни любимци. хора .. Ние плета друг човек. и izn. ред В петия ред: 32 домашни любимци. , 8 домашни любимци, пресичащи се наляво (8 домашни любимци. извадете за допълнителна игла за плетене и оставете преди работа, привържете 8 домашни любимци с основната игла за плетене и след това плетете 8 домашни любимци с допълнителна игла), 32 домашни любимци. МФ.

На следващо място, плета от 6 души. редове (32 т. изн., 16 т. лица., 32 т. изн.) и 6 реда изнан. (32бр. Пер., 16бр. Изн., 32бр. Пер.) И следващата. лица. в един ред в снопа пресичаме петли. Така плета по цялата дължина на ръкава.

Веднага след като ръкавът е свързан, ние привързваме гърба без сбруя, т.е. в лицата. редовете са всички контури - отвътре навън, и в izn. редове - всички контури са лицеви.

Ние привързваме ширината на гърба и достигаме до следващото рамо и преразпределяме контура - 32 pt. izn., 16 домашен любимец. лица. и 32 домашни любимци. izn .. Втори рекав плета в огледален образ. Веднага след като сме завършили цялата дължина на ръкава, намаляваме примките - свързваме две бримки заедно и отиваме към чорапите (всяка верига трябва да има 10 пета ляво) и да добавим втория маншон, затворете веригите. Сега остава само да направи два шева. Зашийте ръкавите от вътрешната страна с плетен шев до желаната дължина. Аз не определям размери, тъй като те са индивидуални, ширината на маншета, ръкавите и гърба - можете да определите за себе си, колкото повече примки и по-дебели са преждата, толкова по-широк ще бъде продуктът.
PS За да не се шият ръкавите, можете да привържете еластичните и ръкавите на пръстеновидните игли до желаната дължина, след което плетете с кърпа, за да плета преди началото на втория ръкав, който също е привързан към пръстенните игли. И затворете дъвка, както обикновено. Без шев продуктът е по-въздушен.

http://www.knittingideas.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар